Αρχική Εταιρεία Προϊόντα Νέα Επικοινωνία

 

 

Η εταιρεία
company profile in english

 

Η επιχείρηση Δ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ   ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ  Α.Ε. συστάθηκε τον Αύγουστο  του 2002. 
Η παραπάνω ανώνυμη εταιρεία,  προέκυψε το  2002 από την προϋπάρχουσα από το έτος  1982 ατομική επιχείρηση του κύριου μετόχου προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου - κ. Μουρατίδη Δημήτριου -  με απορρόφησή της από την παρούσα Α.Ε.
Είναι δηλαδή απόγονος μιας από 20ετίας ανθηρής ατομικής επιχείρησης και προϊόν ώριμης σκέψης προκειμένου να αντιμετωπίσει ο ιδρυτής τις προκλήσεις του μέλλοντος στην αγορά την οποία   δραστηριοποιείται με απώτερο στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.


το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας επί της οδού Ωραιοκάστρου 124 στη Σταυρούπολη

Ο  κ. Μουρατίδης Δημήτριος φοιτητής ακόμη της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης ξεκινά το 1982 την δραστηριότητά του αρχικά σαν υπάλληλος λογιστηρίου. Στη συνέχεια ανοίγει δικιά του ατομική επιχείρηση και δραστηριοποιείται σαν Έμπορος Υλικών Επιπλοποιίας.
Το 1984 τον βρίσκει απόφοιτο της  Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και ήδη με 2ετή εμπειρία στο εμπόριο. Για 20 ολόκληρα χρόνια επιβιώνει στην αγορά , καταξιώνεται σ΄αυτήν και αποκτά ένα πολύ καλό όνομα , διευρύνοντας χρόνο με το χρόνο  την επιχείρησή του.
Το 2002 η ατομική επιχείρηση λόγω της ραγδαίας αύξησης του  κύκλου εργασιών της,  μετεξελίσσεται στην παρούσα Α.Ε με κυριότερο μέτοχο τον κ. Μουρατίδη Δημήτριο που αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε.
Το γεγονός της ενασχόλησης με το αντικείμενο επί 25 και πλέον  χρόνια του δίνει την πολύτιμη εμπειρία της γνώσης της αγοράς , ώστε να αξιοποιήσει το δυναμικό της επιχείρησης και να την αναπτύξει ακόμη περισσότερο.


οι νέοι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας στη Συμμαχική Οδό